unes quantes receptes senzilles per Nadal, que he trobat a la web.
Aperitiu de Nadal: Bombons de salmó fumat
INGREDIENTS
150 gr de salmó fumat
un grapat de tàperes
un grapat de cogombrets
dues cullerades de pastanaga picada
dues cullerades d'api picat
dues cullerades de formatge crema
una cullereta d'anet
RECEPTA
Piquem els cogombrets i les taperes i els barregem amb la pastanaga, l'api, el formatge i l'anet formant una pasta homogènia.
Agafem una glaçonera de glaçons rodons que no siguin massa grossos i untem tots els forats amb oli d'oliva. Ara anem a preparar els bombons, amb el salmó folrem un forat deixant que sobresurti una mica per les vores, amb l'ajuda de dues culleretes posem una mica de farcit a l'interior del bombó i el tallem amb el salmó que sobresortia. Repetim l'operació per tots els bombons.
Tapem la glaçonera amb paper film i la deixem a la nevera al menys durant dues hores. Aguanta varis dies a la nevera així preparat i també es pot congelar, només caldrà treure la glaçonera amb els bombons unes hores abans de servir-los
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada